Vi vill tacka Mecasödermalm för förtroendet!

Bilverkstad Södermalm


Vi på SEO-byrån är stolta över att ha samarbetat med Mecasödermalm, en etablerad bilverkstad på Södermalm i Stockholm, för att optimera deras online-närvaro genom både SEO och Google Ads.
Genom vårt samarbete har vi hjälpt Mecasödermalm att:

• Öka sin synlighet på Google: Vi har optimerat deras webbplats och innehåll för relevanta sökord, vilket har resulterat i en högre placering i sökresultaten. Detta har lett till mer organisk trafik till deras webbplats från personer som aktivt letar efter tjänster som Mecasödermalm erbjuder.

• Nå ut till en bredare målgrupp: Med Google Ads har vi skapat riktade annonskampanjer som når rätt personer vid rätt tillfälle. Som exempel gick vi upp i budget under vinter månaderna när det var dax för däckbyte så då la vi extra fockus på sökordet ”Däckbyte södermalm” Vi har noggrant utformat annonser och målgruppsinställningar för att säkerställa att Mecasödermalm når potentiella kunder som är mest benägna att vara intresserade av deras tjänster.

• Förbättra konverteringsfrekvensen: Vi har analyserat webbplatsens data och identifierat områden där vi kan förbättra användarupplevelsen och konverteringsfrekvensen. Genom att optimera landningssidor och uppmana till handling har vi gjort det enklare för besökare att bli kunder.Sammantaget har vårt samarbete med Mecasödermalm resulterat i en betydande ökning av webbplatsens trafik, leads och konverteringar. Vi är glada över att ha spelat en roll i att hjälpa Mecasödermalm att nå sina online-marknadsföringsmål.
Tack än en gång till Mecasödermalm för förtroendet!
Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och hjälpa er att nå ännu större framgångar.
Här är några specifika exempel på vad vi har åstadkommit:

• Ökning av den organiska trafiken

• Ökning av konverteringsfrekvensen

• Sänkning av kostnaden per konvertering. Vi är övertygade om att vårt arbete har haft en positiv inverkan på Mecasödermalms verksamhet och vi är stolta över att ha spelat en roll i deras framgång.

Share the Post:

Fler inlägg