SEO | SÖKMOTOROPTIMERING | RAPPORT

Veckans statistik samlad i en rapport varje Måndag

I rapporten ser du statistik från Analytics, Google Ads & Google Search Consol. Du ser antal besökare & var dom kommer ifrån. Vi gör en konverteringsspårning så du ser exat hur många leads då får. Arbetar du mot B2B så kopplar vi på så du ser vilka företag som besökt din hemsida.

Varje måndag levererar vi en omfattande rapport direkt till din inkorg för att hålla dig informerad om prestandan för din webbplats. Denna rapport sammanställer viktig statistik från tre av de mest använda verktygen för webbanalys: Google Analytics, Google Ads och Search Console.

I rapporten från Google Analytics får du insikter om besökaraktivitet, sidvisningar, genomsnittlig sessionstid, bounce rate och mycket mer. Detta ger dig en djup förståelse för hur användarna interagerar med din webbplats och vilket innehåll som är mest engagerande.

Från Google Ads tar vi med information om annonskampanjer, antal klick, visningar, konverteringar och annan annonsrelaterad data. Detta ger dig en tydlig bild av hur dina betalda kampanjer presterar och vilka justeringar som kan behövas för att maximera avkastningen på din annonseringsinvestering.

Slutligen inkluderar vi även data från Google Search Console, som ger insikter om hur din webbplats presterar i Googles sökresultat. Du får information om sökordsrankning, klickfrekvens, indexering av sidor och eventuella tekniska problem som kan påverka synligheten i sökresultaten.

Du ser antal besökare & var dom kommer ifrån. Vi gör en konverteringsspårning så du ser exat hur många leads då får.

Arbetar du mot B2B så kopplar vi på så du ser vilka företag som besökt din hemsida.

Denna veckovisa rapport är utformad för att hålla dig uppdaterad och ge dig de verktyg du behöver för att fatta informerade beslut om din digitala närvaro. Vi strävar alltid efter att leverera värdefull och relevant data som hjälper dig att optimera din online-strategi och nå dina affärsmål.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information om din rapport eller vår SEO-tjänst. Vi är här för att hjälpa dig att lyckas online!

SEO rapport
Kontakta oss

Vill du maximera din online-synlighet och locka fler kunder! Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri SEO-konsultation och låt oss ta din webbplats till nästa nivå!